torsdag 4. august 2011

PIZZA I BAKAROMNEN

 Onsdag andre august var det tid for ein hyggeleg kveld i godt lag med steiking av pizza i bakaromnen vår. Då samlast vi mange og det vert steikt MANGE pizza med stor variasjon av fyll på ein god tomatsaus som vert toppa med god ost.
 Ein av variantane klar for å gå i omnen.
Det går fort å steike med god varme. Botnane er såvidt forsteikte, då held dei betre når fyllet kjem på.
Det smakar himmelsk og alle vert mette og nøgde.

3 kommentarer:

  1. Koselig aktivitet å gjøre sammen. Tipper pizzaen fra egen vedfyrt bakerovn smaker ekstra godt!

    SvarSlett
  2. Takk Mariann, for hyggelege kommentarar. Det smakar godt og så vert det ekstra godt når vi lagar han ilag og et i varmen frå ovnen.

    SvarSlett
  3. Høres ut som dere hadde en trivelig kveld. Og pizzaen så kjempegod ut :)

    SvarSlett