torsdag 9. februar 2012

Georgine - Dahlia


No har eg nett sett igjennom dei som har meldt seg på til X-faktor rød. Der var det jammen mange flotte kandidatar. Men eg tykkjer at min er den vakraste av alle og meir utfyllande forklaring er det vel neppe trong for.

Eg vil gjerne takke alle som har kome med positive og gode kommentarar til kandidatane mine. Eg har likt denne konkurransen spesielt godt, fordi at denne gongen er det ikkje fotografen si dyktigheit som skal vere avgjerande. Eg likar godt å ta bilete av plantene i hagen min og bileta er som regel gode nok til mitt bruk. Men eg kan trygt seie at eg mange gonger vert stum av beundring når eg ser mange av dei flotte fotografia som vert vist på bloggane, anten det no er blomar eller natur.

5 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk. Godt valg. Held og lykke til

  SvarSlett
 2. Såvisst en vakker kandidat. Er enig i at det er en spennende konkurranse å både være med i, og betrakte. Det er jo en ren vitamininnsprøytning i seg selv å titte rundt på alle de vakre bidragene. :)

  Lykke til!
  Har et lite Løv lotteri på gang, så velkommen inn om du vil. :)

  SvarSlett
 3. Flott kandidat til rød x faktor! Ja det er så trivelig i denne mørke vinter sesongen og kunne ta del i en slik konkurranse.En får sett mye som en ikke ellers hadde fått sett. God helg! Fra Anne Marit

  SvarSlett
 4. Jeg synes det er så fint at folk deltar med de bildene de har. Vi kan godt leve oss inn i hagegleden selv om bildene ikke er tekniske mesterverk. Og blomster er jo mer enn bare øyeblikksskjønnhet, de er noe varig, noe med liv, karakter, historie.

  Takk for at du er med. God helg!

  SvarSlett