fredag 24. august 2012

PRIMA INGREDIENSAR.........

Dette er det heile som skal til for å lage det som er noke av det beste eg kan tenkje meg som grunnlag til ein god tomatsaus.

I år har eg hausta mykje meir tomatar enn dei to førgåande åra, kunne gjerne tenkt at det hadde vore meir, men eg har kokt 4 runder med Camilla Plum sine henkogte tomatar.


Her står glasa klar til å setje i omnen, og etter ein par timar så har eg konsentrert godsmak på glas. Det er så godt at eg nesten ikkje tek meg råd til å ete nyplukka tomatar rett frå planta. 

4 kommentarer:

  1. Å så godt og så herlig å ha sommer på det viset til vinteren.
    Du har fått til så mange slag tomater da.
    Jeg bare gir bort mest mulig men det er sikkert lurt å tilbrede tomatene så en kan ha glede av de på vinteren også.
    Kjøper den Else, god kveld til deg .

    Maritklem.

    SvarSlett
  2. Ååååååååååååååå ditta såg heilt nydelig ut.....mmmmmmmm.
    I år sådde eg ikkje tomatar :( Så den nytelsen vart ikkje på meg i år.
    Tusen takk for koselige kommentarar hos meg :)
    Legg meg til som følgar hos deg. Vil gjerne følge med dine sysslar:)
    Ha ei vakker helg, Klem frå meg.

    SvarSlett
  3. Det ser helt nydelig ut, og dette kan du kose deg med i hele vinter!

    SvarSlett
  4. Mmmmm, det ser deilig ut! Jeg fikk akutt behov for tomatplanter! Ser så trivelig ut å kunne ta med årets egen grøde inn i vinterhalvåret. Du komme rtil å ha mange gode stunder med denne produksjonen!

    God helg!

    SvarSlett