fredag 24. april 2015

Tomatsesongen er i gangNo er det snart eit år sidan siste blogginnlegg, fekk det ikkje til å blogge frå mobilen og så fann eg ut at eg fekk halde oversikta på annan måte. MEN no ser eg at eg ikkje kan klare meg utan blogginga. Det er ei ypperleg anledning til å gå attende for å sjå korleis det har vore tidlegare. 
Sidan sist så har eg oppretta profil på Facebook, det er jo kjempeenkelt å bruke til å legge ut bilde og informasjon til dei som er planteinteresserte rundt meg, men som dagbok til å gå attende i er det ikkje noke særleg godt alternativ. Så no er eg attende i folden og det vert kjekt å følgje med i alle bloggane til dei eg hadde kontakt med tidlegare. Eg ser at de har vore aktive med innlegg så no skal eg ta ein kik.
Men i dag har eg planta tomatane opp i plantekassane, den første blomen synte seg i dag. Det må vere minst ein månad enn nokon gong før. 
I år har eg hatt plantene i drivhuset sidan februar og dei har aldri vore finare enn i år. Det har nok gått ein del meir straum, men du og du for ein fryd det er å komme inn i huset å sjå alt som er på gang.
Dersom det er noken av dokke tidlegare trufaste som les dette så kan eg seie at eg har det bra. Det har vore eit godt år for meg og mine. For eigen del så kan eg vel seie at takka familien og drivhuset og plantene så har eg det bra. 9 kommentarer:

 1. Nu blei æ kjempeglad over og ha dæ tilbake på blogggen din, æ har vært innom bloggen din av og til for og se om æ hadde oversett dæ, men skjønte ettervært at du hadde pause nu , men så koselig og endelig se et innlegg fra dæ.
  Æ er også på facebook , her e profilen min https://www.facebook.com/lnilsen1 eller søk mæ opp som Lisbeth Nilsen :)
  Ha ei fin helg

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Hei
  Her var det virkelig frodig og fint. Du kommer til å få mange gode tomater i løpet av sommeren.
  Ønsker deg en fin helg.

  Klem Vivi

  SvarSlett
 3. Hei Else og god vår til deg.
  Du er i rute ser jeg, så flotte tomatplanter.
  Jeg var litt sen med å så i år men mine planter kommer seg for hver dag.
  Jeg tenker på deg hver gang jeg titter innom Else-hjørne-bedet mitt,
  der kommer staudene fra deg så fint.
  Ha en fin lørdag, her regner det i dag men vi trenger virkelig det også.

  SvarSlett
 4. Så godt at du er tilbake i bloggverden igjen! Jeg hadde ikke klart meg uten bloggen min, for der legger jeg inn nesten alle navn på planter jeg kjøper, og bruker den å gå tilbake i for å finne navn jeg har glemt ;))
  Flotte tomatplanter du har!

  Her regner det i dag og det er så deilig. Det hat vært så tørt lenge, at det var på tide.

  God lørdag!

  SvarSlett
 5. Velkommen tilbake til bloggeland, Else! Det du skriver om Facebook er nettopp gunnen til at jeg liker bedre å blogge.

  Flott å se at du er i trute med tomatene dine. Jeg lar meg ikke lenger imponere obver mengden, for jeg vet jo at du ikke sparer på noe der :) Måtte det bli mange gode tomatmåltid framover! God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Bille, du har så rett, eg dyrkar i stort. Men etter at vi fekk smaken på dei "henkokte" tomatane til Camilla Plum så kan vi rett og slett ikkje få nok.

   Slett
 6. Så hyggelig at du er tilbake!
  Og flotte og mange tomatplanter hos deg:)
  Fin mai-uke:)

  SvarSlett
 7. Hei Else.
  Ja mai er en fin måned med alt som spirer og gror, gjensyn med nye og gamle planter som titter opp i bed.
  Her regner det i dag men hagen trenger jo vann også, ha en strålende dag du også.

  Maritklem.

  SvarSlett
 8. Her var det mange fine planter! :) Jeg har fortsatt tomatplantene inne, men skal flytte de over til drivhuset nå. Jeg har kjøpt en frostvakt, slik at minimumstemperaturen ikke blir lavere enn 5 grader. Hva er laveste temperaturen i drivhuset ditt?

  SvarSlett