fredag 7. juni 2013

TORGHANDEL

Slik ser det ut når bilen er fullasta med sommarblomar og stauder, og eg er klar for å fare på torghandel. Det tek litt tid og omtanke med sortering av høge og låge planter slik at eg kan setje kassar oppå einannan. Eg må jo helst ha med litt av kvart. For meg er det ganske arbeidskrevjande, men det gjev fantastisk mykje glede å komme ut å møte andre hageinteresserte på den måten. 
Dette var frå onsdagens handel i nabokommunen, i morgon skal eg stå i Parken i kommunesenteret. Så no er det påan att med sortering og stabling. Det er jo alltid litt spennande å sjå korleis handelen vert, i fjor var eg venta, då kom dei med øskjer og posar klar til å handle. Så er det ekstra kjekt og nesten litt rørande når det kjem ungar som vil handle, då får dei gjerne ei plante gratis. No er det akeleier i blomst som eg reknar med kan freiste. 


5 kommentarer:

 1. Å kor kjekt. Der hadde eg likt å vore. Ja, det er nok litt av ein jobb å få sortere og stable slik at ein får med seg mykje. Håper det blir godt sal.
  God helg og lykke til.

  SvarSlett
 2. Å var ikke klar over at du solgte blomster på torhandel, da begynner æ og skjønne hvorfor du hadde så enormt mye små planter tidligere ;)

  Lykke til med salget :)

  Og ha ei fin helg, hilsen Lisbeth ;O))

  SvarSlett
 3. så artig! Håper handelen gikk bra, og at det var så mange ivrige og blide handlende at det var verdt all jobben din. Jeg hadde heller ikke fått med meg at du selger, men er det kun et par torgdager i året, eller har du salg hjemmefra også? Uansett er det artig å jobbe fram mot en sånn torgdag, mye planlegging ja. Mines 3 runder med vårtreff i bot. hage.

  God helg! :)

  SvarSlett
 4. Var jo nesten som å se min egen bil etter å ha vore på handel! Håpar salget gikk bra. Kvaliteten på plantane dine er iallefall heilt super!

  SvarSlett
 5. He-he..Det der var et kjent syn for å si det sånn. Så artig med torghandel da:) Håper du fikk god avsetning.

  SvarSlett