tirsdag 20. august 2013

1000 opne hagar og Give Away hjå Marit


Sundag var det Hageselskapet si markering av 1000 opne hagar. Hagen min var ikkje med der, men eg var på besøk i ein hage. Vertinna for hagen vart mildt sagt overrumpla då eg ringde på døra og inviterte meg inn i hagen, for ho hadde meldt frå om at ho kunne ikkje delta i år. 
Men ho var sporty og inviterte meg på ei runde i hagen, noke eg sette stor pris på. Ho har mange rosetre, både slyngroser og buskroser, men alle dei var tydeleg prega av at vi har vore mottakarar av mange mm nedbør i det siste. Ho gav meg denne rosegreina som står i ein fløytemugge og fyller romet med den herlegaste roselukt.
Marit har utruleg mange jarn i elden, stadig full av ideear og innfall, noke som gjer at det alltid triveleg å ta ein tur innom bloggen hennar. Denne gongen har ho fått tak i fuglehus som ho inviterar til Give Away på.
Eg vil sjølvsagt vere med på den, eg har rikeleg med potensielle leigebuarar som vil flytte inn i eit sånt flott hus. 


5 kommentarer:

 1. Ja, ho Marit ho er full av liv og ideer, det er æ enig med dæ i.
  Så koselig at du var på besøk i en hage i markering av 1000 opne hager, sikkert spennende og se korsen andre har det i hagene sine.

  Ha ei fortsatt fin uke, Else.

  Lisbeth ;)

  SvarSlett
 2. Kjekt med hagebesøk og jammen kjekt at folk tek imot sjølv om ein har avlyst open hage.....det er koselig med gjestfrie hagefolk :))
  Her var det giveaway som eg ikkje har fått med meg. Ja, den dama er både kreativ og full av gode idear. Må inn å melde meg på :)
  Ha ein god dag, frå MarJE.

  SvarSlett
 3. Dette med 1000 åpne hager er et flott tiltak av hageselskapet. Jeg skulle bare ønske at tidspunktet var tidligere på sommeren. Hagen er ikke like fin i slutten av August som tidligere på sommeren. Marit er både kreativ og flink ja! Du får melde deg på Give away hos henne :-)

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. Spennende med disse 1000 åpne agene:)
  Takk for tips om giveaway hos marit:)

  SvarSlett
 5. Søndag var jeg på reisefot mellom feriehage og skyggebalkong, mon tro om noen ringte på hos meg også, det stedet jeg da ikke var på? Så sporty av hageeieren å gi deg en hagetur selv om det var avlyst! :)

  Og så flott fuglehus! Håper du vinner det!

  SvarSlett