fredag 30. august 2013

GEORGINE I UTVIKLING


Denne georgina har vore knollgeorgine i 3 år, etter at eg sådde ho som frø i 2010. Ho har heile tida hatt enkle blomar som blomen nede i høgre bildekant, men no er ho plutseleg komen med mykje større doble blomar. Biletet er frå same plante, teke i kveld, og ikkje manipulert. Er det andre som har hatt liknande erfaring? Eg har ikkje lagt merke til det før.

4 kommentarer:

 1. Så rart at den ene utvikler dobbel blomst! Det har jeg ikke opplevd før. Jeg pleier også å så georginer, for de er så enkle å få frem.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Super lekker!

  Ønsker deg en fin helg. Klem

  SvarSlett
 3. Så flott! Og så rart! Jeg har harr georginer i 2-3 år, og selv om høyde kan variere litt fra år til år, pleier blomstene å bli like.

  Vet at for klematis kan sesongens første blomst bli fylt selv om blomstene ellers er nokså enkle. Kanskje det er noe av det samme med georginen din? Hm... nå som du er obs på det må du følge godt med videre og til neste år! Den fylte var jo veldig fin og spesiell, det gjør vel ikke noe om det kommer flere sånne?:)

  SvarSlett
 4. Nydelig georgine! Jeg har heller ikke opplevd at det plutselig oppstår doble blomster, men naturen overrasker stadig.
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett