søndag 28. april 2013

DRIVHUSET SISTE SUNDAG I APRIL


Nokre blogginnlegg kan verte dønn kjedelege, men for meg heilt nødvendige for oversikt og for å sjå attende på korleis det har vore tidlegare, No er det tredje sesong eg bloggar og eg har stor glede av å sjå attende for å sjå korleis alt låg an dei føregåande åra.Dette er Callistephus chinensis Pinocchio-Mischung, eg har mange av desse i åt og dei veks veldig bra.

 Her er grønkål og pak choi. 
 Dei tidlegare åra har eg hatt godt hell med å så petunia, biletet talar for seg.
Første sommargeorginene har fått knopp, det er fleire som har hatt knopp, men so er det dette med topping for fine lubne planter.

Overvintra fuksia og pelargoneia.

4 kommentarer:

 1. Masse flotte planter i drivhuset ditt! Astersene var virkelig kraftige og fine. Denne våren har drivhuset vært gull verdt, når det har vært så kaldt ute. Kjekt å se at det begynner å spire og gro ute hos deg også. Men vi kunne godt fått det litt varmere etterhvert.
  Ha en fin ny uke!

  SvarSlett
 2. Jøje meg... så mange planter du har! Jeg ser frem å følge dine vekster langt frem på sommeren. Her blir det mye hageglede!

  SvarSlett
 3. Storproduksjon! :-O Som vanlig, får jeg vel legge til :) Synes det er veldig kjekt å titte innom drivhuset ditt, også når det er notater til senere bruk. De georginene, siden du kaller de for sommergeorginer, er de fra frø eller stiklinger? Du overvintrer vel noen? Kos deg i det grønne! Håper det snart blir mildt nok til å flytte noe ut, du trenger vel litt arbeidsrom der inne også :-)

  PS: Fikk du med deg at en av mine Dahlia frøplanter har fått navn 'ElseT'? :-)

  SvarSlett
 4. Hjelpe meg kor driftig du er. Det var mengder i drivhuset ditt.Så spennande det ser ut.Det blir ein flott blomstrande sommar hjå deg. Gled meg til å følge med framover. Ha ei fin veke.

  SvarSlett