fredag 9. mai 2014

TULIPANBLOMSTRING

Tulpanbedet mitt er veldig flott, tykkjer eg. For eingongsskuld så har eg fått tulipanane ned i jorda slik at fargane harmonerar. Når tulipanane er avblomstra så tek eg dei opp og lagrar dei til hausten. I mellomtida så er det knollgeorginene som rår plassen. I år vert det ein del knollgeorginer, men mest villgeorginer som eg har fått fram av frø.

Dette er utsikta frå gangdøra i går. Akeleiene er snart i full blomst, mange av pionane har fått farge på knoppane og eg trur at valmuesøstrene står og med store knoppar.
God helg til alle som er innom!

5 kommentarer:

 1. Så flott Else, tulipaner er ett av vårens undere for oss hage folk.
  Kos deg i hagen og du så flotte bilder fra hagen din.

  God helg fra Marit.

  SvarSlett
 2. Tulipaner er ikke lette , men du har virkelig fått de til! God helg :-)

  SvarSlett
 3. Det er ikke så lett å få fargene til å harmonerer, det vet jeg alt om :o) Men du har klart det, nydelige samstemte farger! Nå skjønner jeg hvorfor ikke mine tulipaner kommer så lett igjen året etter, for jeg pleier ikke å ta de opp! I år har jeg faktisk ingen tror jeg. Så smart å bruke den ledige plassen til georginer!
  Ønsker deg ei fin helg!

  SvarSlett
 4. Så nydelig det blomstrer hos dæ, Elsa.
  Hos mæ er ikke tullipanene kommet så langt, trur æ så blomsterknopper på¨to stykker, ellers er alt bare blader ennu ;)

  Ha ei fin helg, vi skal feire tvillingans komfirmasjon idag og gubben sin 60 års dag imorra ;)

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 5. Hm, postet nettopp men det gikk ikke... så her kommer kortversjonen... Nydelig tulipanbed! Jeg forstår ikke hvordan det er mulig å ikke avstemme, jeg synes tulipaner er flotte uansett hvordan de er "sortert" :) Ha en flott maihelg!

  SvarSlett